top of page

Jäsenkorjaaja

Kiinnostus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen

 

Oman elämän ihmissuhteisiin ja omaan terveyteen liittyvät haasteet herättivät kiinnostuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Henkinen ravitseminen ja työskentely sekä oikea  liikunta ja ravinto hyvinvoinnin perusta.  Esimerkiksi 2-tyypin diabeteksen sain kuriin itselleni sopivalla ravinnolla ja liikunnalla, joka auttoi myös pudottamaan painoa.

Jäsenkorjauksen opiskelun myötä havaisin, että minulla on "näkevät" sormet, jotka tuntevat kehon kineettisen ketjun yhteyksiä ja tukospaikkoja.

Jäsenkorjaksen lempeä luonne viehätti ja sormituntumani antamat hyvät tulokset kannustavat minua opiskelemaan lisää auttaakseni muita.

Elämänkriisi ja haaste herätti minut

Avieron jälkeen jouduin arvioimaan kaiken uudelleen ja hakemaan keinoja selviytyä tilanteesta sekä parantaa hyvinvointiani.

Löysin erilaisia yogaryhmiä ja meditaatioita. Tutustuin myös erilaisiin ruokavalioihin.

Reiki kutsui minua puoleensa ja 2016 kävin Reiki I  ja II, 2016 Karuna Reiki 1 ja 2017 Karuna Reiki II ja 2019 minusta tuli Reiki Master.

Leila Kattilakosken opetuksessa aloitin  ensin hierontakurssilla 2018 ja sen jälkeen kävin jäsenkorjauksen perus- ja jatkokurssit.

 

Energiajäsenkorjauksesta löysin materiaalia 2021 ja kiinnostuin, koska kuvatut asiat tuntuivat hyvin luonnnollisilta itselleni.

 

Aloitin opinnot ja olen suorittanut fyysisen jäsenkorjauksen, energiakehon ja  tunnekehon hoitokurssit.

20210804_141119_edited_edited.jpg
bottom of page